Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، عباس عبادی معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد آخرین وضعیت استخدام پرستار در کشور اظهار کرد: از سال ۹۸ تا پایان ۹۹ وزارت بهداشت تعداد ۵۵ هزار نفر را در تمام رده‌ها استخدام کرد. در سال ۱۴۰۰ نیز ۶۷ هزار نفر تبدیل وضعیت شدند و در مجموع بالغ بر ۱۲۰ هزار نفر در این سه‌سال به جمع نیروهای وزارت بهداشت اضافه شدند که چهل درصد آن‌ها پرستار هستند و این عدد قابل توجهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۴ هزار پرستار طرحی در حال خدمت هستند

وی افزود: در حال حاضر ۱۶ هزار نفر از پرستاران نیز دوره طرح را می‌گذرانند و ۸ هزار نفر نیز در دوره تمدید طرح هستند که در مجموع ۲۴ هزار نفر پرستار طرحی و تمدید طرحی داریم که در نظام سلامت خدمت می‌کنند.

عبادی یادآور شد: در اسفندماه سال گذشته وزارت بهداشت درخواست کرد تا ۱۰۰ هزار نفر از نیروهای همکار در تمامی رده‌ها با انواع قراردادها، مانند شرکتی، ۸۹ روزه و… تبدیل وضعیت شوند که این منوط به تصویب نهادهای فراتر از وزارت بهداشت مانند سازمان امور استخدامی و تأیید ستاد ملی کرونا است.

معاون وزیر بهداشت یادآور شد: در سه سال گذشته حدود ۳۰ هزار نفر نیرو از وزارت بهداشت بازنشست شده‌اند و درخواست مجوز برای جذب ۳۳ هزار نفر در مراکز بهداشتی و درمانی تازه تأسیس را داشته‌ایم. در مجموع اگر سازمان‌های فراوزارتی با ما همکاری کنند من فکر می‌کنم که به زودی اخبار خوبی در حوزه پرستاری داشته باشیم.

فوق‌العاده خاص پرستاران تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود

وی همچنین با اشاره مشکلات پرستاران تأمین اجتماعی نیز اظهار کرد: خوشبختانه در یک ماه گذشته با افزایش ۵۰ درصدی فوق‌العاده ویژه پرستاران تأمین اجتماعی نیز موافقت شده است که احتمالا تا پایان خرداد این فوق‌العاده خاص پرداخت می‌شود.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به اشکال مختلف قراردادهای پرستاری نیز اظهار کرد: در معاون توسعه وزارت بهداشت برنامه‌ای وجود دارد که مبنی بر تجمیع اشکال این قراردادها و کاهش آن‌هاست.

قرارداد پرستاران ۸۹ روزه تغییر می‌کند

وی افزود: ما کمتر از ۵۰۰ پرستار با قرارداد ۸۹ روزه داریم که حجم محدودی هستند. با این حال حتی یک نفر هم نباید قراردادی به این صورت داشته باشد. پرستاران ۸۹ روزه ابتدا شرکتی و در ادامه در فرایند تبدیل وضعیت قرار می‌گیرند.

کد خبر 684471 منبع: ایلنا برچسب‌ها پرستاران حقوق و دستمزد وزارت بهداشت و درمان نظام پرستاری قرارداد

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پرستاران حقوق و دستمزد وزارت بهداشت و درمان نظام پرستاری قرارداد پرستاران تأمین اجتماعی وزارت بهداشت فوق العاده هزار نفر ۸۹ روزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۲۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت

علیرضا شریفی یزدی درباره تأثیر استعمال قلیان بر کاهش استرس اظهار داشت: قلیان به عنوان یکی از مواد دخانی از نظر علمی ثابت شده که به صورت ذاتی و مستقیم هیچ تأثیری بر آرامش و کاهش اضطراب ندارد و جنبه تلقینی دارد.

وی ادامه داد: تماس سنسورهای لب با دهانی قلیان موجب تحریک سیناپس های مغزی می شود که به صورت موقت و غیر مستقیم بر کاهش اضطراب تاثیر می گذارد، بنابراین اثر مستقیم، مستقل و شناخته شده بین مصرف قلیان و کاهش اضطراب وجود ندارد مگر اینکه به صورت عادت و اعتیاد برای کوتاه مدت مغز را از هجمه های ذهنی دور می کند و پس از مدتی بازمی گردد.

این روانشناس اجتماعی درباره دلیل رواج قلیان در ایران گفت: به نظر من به دلیل صنعت و کسب درآمد، قلیان در ایران رواج پیدا کرده است. قلیان حدود ۲۵ سال پیش در ایران به معنای مدرن کنونی وجود نداشته و نوعی ساز و کار بوده که بیشتر توسط افراد مسن مورد استفاده بوده است.

 شریفی یزدی بیان کرد: متأسفانه کم کاری وزارت بهداشت در جلوگیری از رواج قلیان و تبلیغات غلطی که در بحث قلیان مطرح است، مثل اینکه دود قلیان از آب است و ضرری ندارد، صورت گرفته، منجر به ورود قلیان در رستوران ها، کافی شاپ ها، قهوه خانه ها و راه افتادن پیک موتوری قلیان شد و دلیل اصلی آن درآمدی است که اشخاصی که در این حوزه فعالیت می کنند.

 این روانشناس اجتماعی اظهار کرد: هر قلیان به اندازه ۸۰ تا ۱۱۰ نخ سیگاربرای فرد ضرر دارد، هر نخ سیگار بین ۷ تا ۹ دقیقه عمر انسان را کم می کند، اگر یک فرد یک قلیان بکشد انگار ۵ پاکت سیگار کشیده و حدود ۷۰۰ دقیقه از عمرش کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: یکی از سونامی ها در این حوزه سرطان های ریه، حنجره و دهان است که بخش عمده دلیل ابتلا به این بیماری ها قلیان است. امروز  قلیان در بین جوانان به عنوان یک تفریح یاد می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • وزیر بهداشت عنوان کرد؛ پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان نظام سلامت در سال جاری
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری